Icemanmediademo
Här har vi samlat våra olika system och appar som finns tillgängliga på vår demo server.

Openstore

Dagens moderna medie produktion kräver system som är enkla att integrera med samt system som har hög kapacitet beträffande flöden såväl inflöden som utflöden.

Openstore™ Web » (kräver inloggning)

Behöver du bara söka och använda bilder ? Testa Openstore Mini, den fungerar t.ex utmärkt för inbyggnad i tredjeparts system eftersom den är helt responsive och utformad för att fungera på väldigt små enheter.

Openstore™ Mini » (inloggning)

Behöver du bara ladda upp bilder ? Testa Openstore mini upload, helt responsive, anpassad för mobila enheter.

Openstore™ Mini upload » (kräver inloggning)

IcemanMediaHub

IcemanMediaHub™ tar integrationen mellan olika system till helt nya nivåer, med IcemanMediaHub™ blir det enklare än någonsin att knyta ihop systemen, med den inbyggda meddelandetjänsten i IcemanMediaHub™ får alla system samtidigt tillgång till samma data och kan använda samma data i olika sammanhang.

Läs mer »


I admin styr man vilka appar som prenumererar på vilka tjänster, registrering av tjänster och appar, admin av användar roller och användare och rättigheter.

Mediahub admin » (inloggning)

MediaHub overview prenumererar på flera olika typer av data och källor

Mediahub overview » (inloggning)

IcemanMediaDropBox

Vore det inte bra om alla kunde lämna in material på samma sätt, oavsett om man är anställd fotograf eller om man är frilansare eller tillfälligt anlitad fotograf. Med MediaDropBox uppfylls just det, ett gränsnitt för att lämna in material..

IcemanMediaDropBox™ » (inloggning)

IcemanMediaDropBox™ admin » (inloggning)